WEBDESIGN & ONLINE MARKETING

HELMOND

ZazouTotaal webdesign & internetbureau in Helmond:
Ambitieus, passie voor conversie en moderne websites. Afspraak is afspraak

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur:

DANKZIJ ONZE AANPAK HOGER IN GOOLE

BETER SCOREN IN
GOOGLE SEO

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de manier een website hoog te laten scoren in bijvoorbeeld Google.
Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de manier een website hoog te laten scoren in bijvoorbeeld Google; hoog in de organische zoekresultaten op de voor relevante zoekwoorden.

VOOR LOKAAL EN LANDELIJK ADVERTEREN

GEGARANDEERD MEER BEZOEKERS
DANKZIJ GOOGLE ADS (SEA)

Met zekerheid gevonden worden op relevante zoekwoorden
Zoekmachine adverteren is tegen betaling advertenties plaatsen in een zoekmachine.
Er vindt pas betaling aan de zoekmachine plaats, wanneer er daadwerkelijk geklikt wordt op uw advertentie. Uw advertentie wordt alleen weergegeven wanneer er op de door u opgegeven zoekwoorden wordt gezocht, of in het geval van re-marketingcampagnes.

ZORG DAT JE WEBSITE GEBRUIKSVRIENDELIJK IS

MAAK VAN BEZOEKERS KLANTEN
DOOR CONVERSIE OPTIMALISATIE

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.
Met ons Savvii webhosting pakket maak jij jouw WordPress website sneller. Verbeter je Google rankings en conversie met een snelle website.

VEEL BEREIK VOOR EEN KLEIN BUDGET

HAAL KLANTEN UIT FACEBOOK
MET FACEBOOK ADVERTEREN

Groter bereik en hogere conversies genereren met advertentie op Facebook
Via Facebook Ads is het mogelijk om heel gericht te adverteren. Qua het gewenste potentiële publiek zijn er legio kenmerken om uit te kiezen: leeftijd, geslacht, plaatsen, interesses etc. Voor iemand die hier geen ervaring mee heeft kan dit heel overweldigend en verwarrend zijn.

MET MAILCHIMP KUNT U DAT DOEL BEREIKEN

BEREIK UW KLANTEN MET
E-MAIL MARKETING

Zorg dat uw klanten, klanten blijven en zorg dat uw klanten meer bij u gaan kopen, bestellen of afnemen. Dat kan heel gemakkelijk door het inzetten van E-mail marketing.
Mailchimp is de kant en klaar oplossing voor dit alles. Het instappakket is GRATIS en biedt u vele voordelen.

WIJ BEWAKEN UW TOP 10 POSITIE IN GOOGLE

WIJ WAKEN OVER UW POSITIE
WEBSITE SEO RANKING

Met ons zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse, gaan wij in Google je concurrent verslaan.
Website SEO Ranking is een programma dat wij u exclusief aanbieden en dat u stap voor stap, ondersteunt bij het optimaliseren van jouw website. Dankzij ons Website SEO Ranking programma is jouw website sneller hoger in de ranking van Google tegen een fractie van de normale kosten die u kwijt zou zijn aan externe bureaus die dit ook zo doen maar dan voor veel hogere tarieven.

Betaalbare Tarieven

l

10 jaar Ervaring

Ervaren Team

i

Goed Beoordeeld

w

Gratis Support

Webdesigner & Online Marketing Helmond,
Wij helpen u graag!

Website of webwinkel

U wilt een nieuwe website laten bouwen of uw huidige website vernieuwen. Laat dat aan ons over, en alles komt goed. Wij bieden al een complete WordPress website voor slechts € 899,-

Online Marketing

U wilt een betere vindbaarheid van uw website via zoekmachines of betere resultaten met online marketing. Of wilt u meer klanten via Facebook en Instagram, wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Google SEO & SEA

U heeft een mooie website, maar bent slecht of totaal niet vindbaar in Google. Dankzij onze unieke SEO en SEA aanpak kunnen wij er voor zorgen dat u lokaal of in heel Nederland vindbaar bent in Google.

                                        Premium website laten maken

Al meer dan 428 organisaties hebben hun website laten maken bij ZazouTotaal. Wil jij voor jouw organisatie ook een perfecte website laten maken die snel, veilig, doeltreffend en indrukwekkend is? Vraag met het formulier hieronder een offerte aan voor het laten maken van uw nieuwe website: